125x64 NOV LOGO INTERMATIC
  • Ljubljana, Glonarjeva 1
  • 04/10/2019

Informacije o podjetju

Podjetje Intermatic inženiring & consulting d.o.o. s sedežem v Ljubljani je bilo ustanovljeno leta 1989 kot nadaljevanje obrtne dejavnosti s področja razvoja, proizvodnje in vzdrževanja elektronskih naprav. V preteklih letih smo pridobili bogate izkušnje pri vzdrževanju in trženju elektronskih naprav, narejenih po meri naročnika.

Smo malo in hitro rastoče podjetje, ki je z uvajanjem standarda ISO/IEC 17020 postalo prepoznavno po kakovosti naprav in storitev na slovenskem tržišču in tržišču jugovzhodne Evrope

 

Primeren kader za vaše podjetje

Podjetje Intermatic d.o.o. vabi k sodelovanju osebe z znanjem s področja elektronike, mehatronike, komunikaci in razvoja programskih aplikacij. Iščemo ciljno naravnane, samoiniciativne ter timsko usmerjene sodelavce in sodelavke, ki so pripravljeni deliti svoje znanje, pridobivati nova znanja in izkušnje ter slediti skupnim zastavljenim ciljem podjetja.

Pričakovanja od novih sodelavcev

Od sodelavcev in sodelavk pričakujemo k rešitvam naravnan pristop, samoiniciativnost, pripravljenost na timsko delo in pripravljenost na učenje.
Od sodelavcev na področju servisiranja elektronskih naprav pričakujemo predznanje elektronike, mehatronike, zaželeno je znanje osnov programiranja in znanja s področja komunikacij. Znanje angleškega ali nemškega jezika je potrebno za kontaktiranje servisne podpore pri proizvajalcih in dobaviteljih.

Produkti in storitve podjetja

Za naše poslovanje sta ključni dve področji dejavnosti: trženje in vzdrževanje sredstev za prometno varnost ter trženje in servis elektronskih naprav za merjenje pretoka.

Na področju storitev smo se specializirali za nudenje visoko zahtevnih storitev pri uvajanju novih tehnologij na področju prometne varnosti in elektronskega nadzora procesov.

Trenutne zaposlitve pri Intermatic d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest