125x64 Incom logos
  • Ajdovščina, Slovenia
  • 16/06/2015

Informacije o podjetju

Podjetje Incom d.o.o. s sedežem in proizvodnim obratom sladoleda iz Ajdovščine je bilo ustanovljeno leta 1991 kot majhno garažno podjetje za potrebe lastnega gostinskega lokala. Začetki so obsegali proizvodnjo sladoleda v gostinskih banjicah za kupce iz regije, asortiman pa se je nato razširil na široko paleto sladoledov pod lastno krovno blagovno znamko LEONE(družinske banjice, korneti, lončki, sladoledi na palčki) in tudi na širše področje celotne države.

Sladoledi podjetja Incom d.o.o., ki se tržijo pod lastno krovno blagovno znamko LEONE- www.leone.si - izpričujejo odličnost poslovanja in visoko kakovost proizvodov tudi s svojim sloganom "Kraljevski sladoled".

Podjetje gradi svoj ugled kot sodobno in zanesljivo podjetje z vrhunsko tehnologijo. Visoko specializiran raziskovalno-razvojni oddelek razvija recepture, ki so sposobne zadovoljiti najrazličnejše zahteve sodobnega potrošnika.

Neprestane izboljšave obstoječega asortimana ter razvoj novih proizvodov, inovativni duh, dinamičnost in fleksibilnost ter surovine in posledično tudi izdelki najvišje kakovosti so najpomembnejše vrednote in gonilo poslovanja podjetja.

Trenutne zaposlitve pri Incom d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest