125x64 prenos 1
  • Križe
  • 15/05/2018

Informacije o podjetju

Gostišče in picerija Smuk se nahaja  v dolini Tržiške Bistrice, v neokrnjeni naravi, v dežel fužin, kovačnic, žag in mlinov. Gostišče je urejeno v prijetnem kmečkem gorenjskem stilu.

Med našimi gosti smo poznani po divjačini, ribah, širokem izboru jedi po naročilu, vegetarijanski ponudbi ter po širokem izboru vin in žganih pijač. Nudimo tudi tradicionalne slovenske in tržaške jedi. Zelo priljubljeni so tudi naši domači štruklji, ajdovi žlikrofi, brusnična torta in vse vrste gobjih jedi v sezoni.

Leta 2003 smo razširili našo ponudbo tudi na cateringe in dostavo hrane. Poleg tega pa v sklopu gostišča organiziramo tudi pogostitve ob poslovnih srečanjih.

Gostom nudimo tudi možnost nočitve v troposteljnih sobah in v veliki sobi s petimi ležišči. Sobe so s kopalnico. K nočitvam je vključen tudi zajtrk, lahko pa se odločite za polpenzion.

V Gostišču Smuk organiziramo tudi tradicionalne prireditve, kot so martinovanje, pustovanje,.. Meseca marca pa vam ob svežih dobrotah omogočimo poslušanje žive glasbe iz Dalmacije.

Trenutne zaposlitve pri Gostišče in picerija Smuk, Zoran Kabić s.p.

Ni bilo najdenih delovnih mest