125x64 sport hotel
  • Pokljuka
  • 24/07/2017

Informacije o podjetju

Podjetje DR Šport d.o.o. izvaja turistično dejavnost v Šport hotelu Pokljuka. Hotel se ponaša z dolgoletno tradicijo, saj je bil kot prvi hotel na področju Pokljuke zgrajen leta 1932. Leta 2016 je hotel prešel v privatno lastništvo, s čemer se je spremenila tudi strategija dela in razvoja turistične dejavnosti. Z namenom razvoja Pokljuke kot športno turistične destinacije, popestritve ponudbe Šport hotela Pokljuka ter povečanja kvalitete in udobnosti, je bil hotel popolnoma prenovljen. Svoje prve goste je v novi podobi sprejel 4. decembra 2016.

Objekti in okolje nudijo veliko možnosti za kondicijske priprave in treninge vrhunskih ali rekreativnih športnikov in posameznikov ter sprostitev ali oddih.
Družinam prijazno urejeni prostori omogočajo prijetno skupno preživljanje prostega časa in veliko možnosti za raziskovanje. Izvedba seminarjev, poslovnih dogodkov in družabnih srečanj s pridihom narave in tradicionalnih vrednot je izziv današnjega časa.

Po prenovi hotel poleg največje nastanitvene kapacitete na Pokljuki (41 sob), gostom ponuja dodatno udobje in možnosti aktivnega preživljanja časa. V hotelu je 13 hipoksičnih sob, ki omogočajo višinske priprave športnikov, ostalim gostom pa možnost hitrejše regeneracije in zagotavljanja boljšega počutja.

 

Primeren kader za vaše podjetje

Team zaposlenih je mlad, dinamičen in pripravljen kreativno delati z namenom razvijanja kvalitete turistične ponudbe in s tem zadovoljstva gostov. Primeren je lahko torej vsak s podobnimi interesi.

Pričakovanja od novih sodelavcev

Dinamičnost, pripravljenost teamskega dela in kreativnost.

Produkti in storitve podjetja

Turistični produkti in hotelirstvo s spremljajočimi programi in ponudbo.

Trenutne zaposlitve pri DR ŠPORT d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest