125x64 logo asteria
  • Ljubljana
  • 15/07/2021

Informacije o podjetju

Prikupni butični hotel je za vas odprl svoja vrata v živahni umetniški četrti. Obkrožen je s svetovno znano Metelkovo mesto, muzeji umetnosti, razigrano Trubarjevo s Plečnikovim Tromostovjem in pisano ljubljansko Tržnico. Hotel, ki je pod mogočnimi tremi kostanji, je kraj, kjer se vaša pravljica lahko začne.

Hotel Asteria je le pet minut hoje stran od Ljubljanskega gradu in reke Ljubljanice ter na drugi strani le nekaj minut hoje do avtobusne in železniške postaje Ljubljana. Letališče Jože Pučnik Ljubljana je oddaljeno 25 km. Če želite biti v samem središču dogajanja, opazovati ljudi, kako hitijo mimo vas in ustaviti svoj korak ob uličnih umetnikih, je to pravi kraj za vas.

V naši neposredni bližini se nahajata restavraciji Das Ist Valter in Bistro Utrip, kjer lahko razvajate svoje brbončice s pestro izbiro jedi. Ponujamo tudi sobe z balkonom in čajnimi kuhinjami. Sobe so opremljene s kabelsko plazma TV, neomejenim in brezplačnim internetom, z možnostjo sobne postrežbe, sušilcem za lase, hotelsko kozmetiko, po želji kopalnim plaščem in copatki ter drugimi prijetnimi majhnimi presenečenji. Poleg osnovne ponudbe se bo naše osebje po najboljših močeh potrudilo ustreči tudi kakšnim drugim vašim željam.

Ponujamo možnost izposoje piknik košar in koles, če bi si želeli imeti popoln sončen dan, v katerem izmed bližnjih parkov. Če potrebujete prevoz z ali na letališče do nas, vam ga bomo z veseljem zagotovili ob doplačilu. Ponujamo tudi prevoze do različnih čudovitih krajev naše dežele.

Vse sobe so nekadilske. Prostor za kajenje je namenjen na hotelski terasi. V hotelu so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

V kavarnici in zajtrkovalnici vas pocrkljamo s samopostrežnim zajtrkom, domačimi dobrotami, svežo kavico in še veliko več.

Hotel nima svojega parkirišča. Javno parkirišče je pa na voljo povsod okoli hotela. Rezervacije parkirnih mest niso mogoče.

Za zaključene družbe vam Asteria ponuja svojo vinsko klet, kjer lahko ob izbranem vinu in okusnih prigrizkih, nazdravite s prijatelji in se poveselite.

Z veseljem sprejemamo rezervacije za manjše skupine, za katere velja poseben cenik.

Trenutne zaposlitve pri ARTELIA storitve d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest