• Krmelj
  • 10/10/2017

Informacije o podjetju

Skupina ARMAT je bila ustanovljena leta 1993. Naša osnovna dejavnost je projektiranje in gradnja montažnih objektov. Od ustanovitve naprej širimo tako obseg naše proizvodnje, kot spekter naše ponudbe. Tako trenutno na trgu ponujamo sledeče storitve: energijske sanacije zgradb, gradnjo jeklenih konstrukcij, fasadnih elementov, nadstreškov, kritin, razna oblikovanja pločevin,..

Naš kader je usposobljen in visoko specializiran, kar je temelj uspeha našega podjetja. Naše poslanstvo je ohranjanje nudenja kvalitetnih gradbenih storitev in sledenje potrebam naših strank. Trudimo se, da ostanemo med najboljšimi ponudniki na področju tako načrtovanja kot izvedbe pri montažnih objektih.

Ker vemo, da so naši zaposleni glavni steber uspeha podjetja, skrbimo za izobraževanje našega kadra, za skrb za ohranjanje zdravja zaposlenih, prav tako pa poskrbimo za stimulativno plačilo, da zagotovimo kvaliteten življenjski standard naših zaposlenih.

V podjetju ARMAT zaposlujemo predvsem kvalificirano osebje, za delo preoblikovanja kovin z najsodobnejšo tehnološko opremo, ter kvalificirano osebje za pripravo gradbenih del montaže.

 

Trenutne zaposlitve pri Armat d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest