• Miren 129, 5291 Miren
  • 17/11/2017

Informacije o podjetju

Skoraj 100-letna čevljarska tradicija družine Petejan sega v leto 1922, ko se je Ivan Petejan začel ukvarjati s čevljarsko obrtjo. Družinsko tradicijo izdelave čevljev za odrasle, in pozneje izključno otroške obutve, je nadaljeval njegov sin Pavel, ki je leta 1953 postavil temelje družinski obrti. Z leti so se potrebe in povpraševanje po otroških čevljih povečale, zato se je družina Petejan odločila za razširitev svojih proizvodnih zmogljivosti in kapacitet. V ta namen je leta 1995 kupila prostore podjetja Ciciban Miren ter ponovno zaščitila in lansirala blagovno znamko otroške obutve Ciciban.

Danes smo poleg Slovenije prisotni v več kot 15 državah po svetu: Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Makedonija, Kosovo, Avstrija, Italija, Belgija, Rusija, Češka, Ciper, Slovaška, Poljska, Kanada in Avstralija.

Produkti in storitve podjetja

Čevelj Ciciban je slovenski izdelek, katerega večji del lastne prozvodnje poteka v Mirnu na Goriškem. Visoko kvalitetni izdelki so plod znanja generacij v kombinaciji z uporabo sodobne tehnologije.Največji delež Cicibanove obutve izdelamo v Sloveniji, in sicer na Goriškem, v kraju Miren, ki je znan po več kot 100-letni čevljarski tradiciji. Čevelj Ciciban je slovenski izdelek, ki združuje kakovost, znanje in tradicijo značilne lokalne obrti.
Izdelke lastne proizvodnje zaznamuje izredno kvaliteten način izdelave, ki je plod znanja generacij v kombinaciji z uporabo najmodernejše tehnologije, ki je danes na voljo. Podjetje sledi najnovejšim tehnološkim in strojnim inovacijam, ki zagotavljajo natančno in vrhunsko kakovost izdelave čevljev. Ob tem pa ostaja zvesto ideji, da spretne čevljarske roke ostajajo ključen dejavnik končne kakovosti čevlja. Poleg kvalitete izdelkov naše podjetje odlikuje tudi produktivnost, saj dnevno izdela več kot 2.500 čevljev, ki jih v proizvodnem procesu pregleda več kot 70 parov rok strokovno

Trenutne zaposlitve pri AFIT d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest