• Švica, Switzerland
  • 18/04/2015

Informacije o podjetju

Posredovanje dela v zdravstvo v Švici

Obojestransko najboljša situacija

Na kar se lahko zanesete.

Optimalna razjasnitev pričakovanj in potreb obeh strani vodi do spoštljivega in zadovoljnega sodelovanja. Odlikuje nas strokovnost, tesno povezana s človeškimi vrednotami. Naše dolgoletne izkušnje v bolnišnični in predvsem v dolgotrajni zdravstveni oskrbi zagotavljajo, da bomo svoje znanje uspešno unovčili za vas. Na to se lahko zanesete.

Zato smo pravi partner za vas. Stopite v stik z nami in opravili bomo zanimiv prvi razgovor. Uživajte v svojem prostem času in pustite, da mi za vas poiščemo ustrezno ustanovo – kjer vaše sposobnosti iščejo in jih bodo cenili. Pošljite nam svojo kompletno prošnjo s fotografijo ali stopite neposredno v stik z nami. Z veseljem vas pričakujemo.

Za kandidate iz Slovenije

Ste radovedni, zainteresirani in iščete novo poklicno perspektivo v tujini? Ste pogumni in pripravljeni svoje življenje zgraditi v lepi Švici? Imate diplomo medicinska sestra / diplomo zdravstveni tehnik in govorite nemško?

Potem pridite k nam.

Individualno vas bomo spremljali skozi celoten proces in ostali bomo vaš sogovornik tudi po nastopu službe v Švici. Pomagali vam bomo pri vseh administrativnih postopkih prijave in vam svetovali pri iskanju stanovanja. Redni sestanki v Sloveniji so za nas samoumevni, da vas lahko osebno spoznamo in vam svetujemo. Pošljite nam svojo prošnjo s fotografijo ali stopite v neposreden stik z nami. Vse storitve so za vas brezplačne. Govorimo slovensko in vas z veseljem pričakujemo.

www.staehlipersonal.ch 

Trenutne zaposlitve pri stählipersonal

Ni bilo najdenih delovnih mest