• Kladezna ulica 10, 1000 Ljubljana, Slovenia
  • 12/02/2015

Informacije o podjetju

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Navadna tabela"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

MIHOVEC, razvoj investicijskih projektov in svetovanje d.o.o.

Podjetje Mihovec d.o.o. deluje že od leta 1994, na področjih izvedbe investitorskih, poslovnih ter upravljalskih storitev in na področjih razvoja lastnih investicijskih projektov, kot sledi.

Investicijski projekti

Primarna dejavnost podjetje obsega razvoj in izvedbo investicijskih projektov kot so: stanovanjski objekti, poslovni objekti, trgovski centri, turistični objekti, sejemski objekti, garažno-parkirne hiše, počivališča ob avtocestah in podobno. Poleg izvedbe storitev za znanega naročnika pripravljamo in izvajamo tudi lastne investicijske projekte in sodelujemo kot soinvestitor pri projektih.

Naše delo zajema vse storitve za razvoj investicijskega projekta, od začetne programske zamisli in študije izvedljivosti, do izdelave načrtov in pridobivanja dovoljenj, ter investitorskega inženiringa in vodenja izvedbe.

Kot osnovno vodilo pri razvoju investicij zagovarjamo analitičen in celovit pristop. Naše delo sloni na strokovnosti, znanju, izkušnjah, profesionalnosti in teamskem delu. Z osebnim pristopom, inovativnim načrtovanjem ter vztrajanjem pri iskanju optimalnih rešitev, si prizadevamo ohranjati kvaliteto visoko nad povprečjem. S tem izpolnjujemo svoje poslanstvo in dosegamo zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev.

Upravljanje objektov

Na trgu nudimo najem kakovostnih poslovnih in stanovanjskih prostorov, iz lastnega fonda nepremičnin. Lastne nepremičnine gradimo s svojimi razvojnimi načrti ter inženirskim in razvojnim znanjem s poudarkom na kvalitetni gradnji, funkcionalnosti in energetski učinkovitosti.  Upravljanje objektov izvajamo že od leta 2001 in že od samega začetka razvijamo in stalno dopolnjujemo svoj sistem upravljalskih storitev. Upravljalske storitve izvajamo skrbno in profesionalno, in zajemajo vse aktivnosti od trženja prostorov s sklepanjem najemnih pogodb, do rednega mesečnega upravljanja najemnih razmerij ter vzdrževanja objektov z okolico. Z osebnim pristopom si prizadevamo za ekspeditvino reševanje tekoče problematike in s tem za dobro počutje uporabnikov naših prostorov.

Primeri referenčnih objektov v upravljanju:

- oddajamo pisarne v poslovni vili,

- oddajamo Vilo Krakovo,

- Rent-an-Office in

- Rent-a-Desk.

Bodoči projekti in načrti družbe

Preplet poslovnih storitev, ki jih izvajamo bodisi z lastnimi kapacitetami, bodisi v kombinaciji z zunanjimi sodelavci, ter dejavnosti s področja investicij, nam odpirajo možnosti nadaljnega razvoja družbe predvsem v smeri nadgradnje obstoječih dejavnosti in postavitve naslednjih samostojnih dejavnosti:   

- projektiranje in inženiring,

- upravljanje nepremičnin in

- projektni razvoj in financiranje.

V  kratkoročnem  planu družbe je gradnja butičnih hotelov na elitnih lokacijah v centru Ljubljane in srednjeročno  razvoj turistične dejavnosti. V planu je tudi gradnja dveh vila blokov v Ljubljani.

Verjamemo, da je prava moč v ljudeh - in da je tako od naših sodelavcev, partnerjev, kakor tudi od strank odvisno, kako dobri bomo, zato podpiramo predvsem zanesljivost in kakovost partnerstev, spodbujamo sodelovanje, in si prizadevamo za skupno zadovoljstvo in trajen uspeh vseh udeleženih.

Trenutne zaposlitve pri Mihovec d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest