Plastika Skaza d.o.o.
Objavljeno
23/01/2023
Lokacija
Ljubljana in Velenje
Kategorija
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Osrednjeslovenska, Savinjska

Opis

Oddelek marketinga ima v našem podjetju pomembno strateško vlogo. Naša naloga je opolnomočiti prodajo in s projekti dodajati vrednost. Ekipa je majhna, a visoko učinkovita pri izvedbi pomembnih strateških projektov. Želimo si nekoga, ki bo po vrednotah, samoiniciativnosti in odgovornosti obogatil naš tim.

 

Si ti naš bodoči

VODJA PROJEKTOV V MARKETINGU (m/ž)?

Če je projektno vodenje tvoja strast in si nekdo, ki mu je organiziranost »način življenja«, ter praviš zase, da si marketinški multipraktik, si prava oseba za to mesto. Iščemo nekoga, ki bo z navdušenjem prevzel kakšnega od naših projektov, mu dal rep in glavo ter ga izvedel od začetka do konca. Tvoje delo bo obsegalo postavljanje časovnic, sodelovanje znotraj in izven oddelka, komunikacijo z zunanjimi izvajalci ter celovito odgovornost za kakovostno in pravočasno izvedbo projektov.


Od tebe pričakujemo tri ključne stvari:

  • Da imaš vsaj 3 leta delovnih izkušenj v marketingu in/ali prodaji, ker pričakujemo, da takoj zagrabiš za odprte projekte. Dobrodošle so izkušnje tako z B2C in B2B področjem in široko razumevanje marketinških in prodajnih principov. Želimo si, da že razumeš naš »jezik« in izraze, kot so CRM, lead gen, segmentacija, remarketing, … ter vidiš vrednost v uporabi različnih marketinško-prodajnih kanalov (družbena omrežja, e-mail, OOH …) in pristopov.
  • Da te motivira uspeh in dober ROI, ker ima vsak naš projekt strateški pomen in z vsakim podpiramo točno določen cilj. Od tebe pričakujemo, da razumeš, zakaj počnemo določene stvari ter kako bomo izmerili učinke dela. Držimo se principa »Manj je več« in izbiramo aktivnosti, ki imajo dodano vrednost za podjetje.
  • Da ti komunikacija ne predstavlja težav in ti ni težko sodelovati z različnimi sodelavci ter zunanjimi agencijami. Pričakujemo tekoče znanje slovenskega in angleškega jezika.

 

Kako poteka tipični teden v našem oddelku?

  • Ob ponedeljkih zjutraj si narediš plan dela. Na Teams podeliš ključne operativne cilje tekočega tedna. Poskrbiš, da imajo prioriteto aktivnosti, ki podpirajo mesečni cilj oddelka.
  • Ob torkih imamo (dokaj neformalni) sestanek oddelka, ki se imenuje #kajdogaja. En skuha kavo, nekdo prinese piškote in namestimo se na udobne fotelje. Med klepetom ugotavljamo, kje smo s projekti. Smo dovolj naredili, da podpremo prodajne številke? Kdo od nas zamuja z izvedbo? Kako gre s spletno prodajo? Kje si lahko pomagamo? Kje smo dobri in se lahko pohvalimo?
  • Srede namenjamo sestankom z drugimi ekipami, sploh s tistimi, za katere izvajamo ključne strateške projekte (razstavljanje na sejmu, lead generation ipd.). To je čas za povezovanje s sodelavci izven našega oddelka in tkanje novih vezi.
  • Ob četrtkih in petkih smo običajno v Ljubljani, kjer poskrbimo, da ima vsak dovolj časa za izvedbo