Vodja projektov m/ž

OPTACORE d.o.o. Objavljeno: 31/07/2015
Lokacija
Ljubljana
Vrsta zaposlitve

Opis

O PODJETJU

OptaCore je ljubljansko podjetje, specializirano za razvoj tehnologij in naprav za proizvodnjo specialnih optičnih vlaken, ki so namenjena uporabi v senzorski tehniki in tehnologiji, pri vlakenskih laserjih, fotonični tehnologiji, biomedicini, naftni in obdelovalni industriji. Naša osrednja dejavnost je dobava opreme in tehnologije, ki predstavlja 80 odstotkov celotnih prihodkov. Poleg tega izdelujemo in pospešeno razvijamo tudi nove izdelke, optična vlakna in surovce za izbrane kupce, obnavljamo stare proizvodne naprave, izvajamo šolanje in prenos znanja.

Razvili smo tudi sodoben koncept procesnega vodenja, kar 96 odstotkov izdelkov pa prodamo na tujih trgih vse od Japonske do Brazilije.

K sodelovanju vabimo

MLADEGA DOKTORJA ZNANOSTI (m/ž)

DELOVNO MESTO: Vodja projektov v organizacijski enoti, ki pripravlja tehnološke projekte za kandidaturo na javnih razpisih.

VRSTA DELA: Vodja projektov bo aktivno sodeloval pri pripravi mednarodnih in slovenskih projektov za kandidaturo na javne razpise za pridobitev nepovratnih sredstev. Ukvarjal se bo s pregledom odprtih slovenskih in evropskih javnih razpisov, izvajanjem študij in analiz, koordinacijo konzorcijev, pisanjem projektnih dokumentacij, vodenjem projektov in poročanjem.

OBSEG DELA: polni delovni čas za obdobje 18ih mesecev, z možnostjo podaljšanja.

DELOVNI ČAS: po dogovoru.

ZAČETEK: 01.10.2015

LOKACIJA: Ljubljana

NUDIMO:

  • mlado in dinamično okolje,
  • plača + nagrada za uspešnost,
  • fleksibilen delovni čas,
  • 18 mesečno zaposlitev z možnostjo podaljšanja,
  • plača: po dogovoru.

PRIČAKUJEMO:

  • mladega doktorja znanosti družboslovnih ali naravosnovnih (m/ž), ki je opravili zagovor doktorske disertacije v obdobju med 1.1.2013 in 31.5.2015,
  • zanimanje za inovativne projekte in nove tehnologije
  • veselje do priprave projektov, analiz, študij, poslovnih načrtov, marketinških načrtov, ipd.
  • odlično pisno znanje slovenskega in angleškega jezika, dobrodošlo tudi znanje hrvaščine,
  • dobrodošle izkušnje z delom na projekih.

VEČ INFORMACIJ: info@m-projekti.eu

ROK PRIJAVE: 15.08.2015

NAČIN PRIJAVE: Vabimo vas, da svoje prijave skupaj z življenjepisom posredujete po elektronski pošti na naslov info@m-projekti.eu. Priložite tudi vsaj eno študijo (študijo primera, marketinški načrt, poslovni načrt, doktorsko disertacijo, diplomsko delo, seminarsko nalogo, ipd.), ki ste jo v preteklosti sami pripravili.

Sorodna dela

2017-10-23T00:47:13+00:00