VODJA PROJEKTA in VODJA ODNOSOV Z JAVNOSTMI

DRUŠTVO TRENUTKI ZA HARMONIJO ŽIVLJENJ Objavljeno: 09/10/2018
Lokacija
Zgornja Savinjska
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Savinjska

Opis

Programska skupina, v kateri sodelujejo strokovnjaki z različnih področij in organizacij, želi sodelovati z izkušeno osebo za vodenje projekta in osebo za odnose z javnostmi.

Pripravljamo se na večji projekt, v katerega bomo vključevali nove sodelavce. Predlagatelj projekta je Društvo trenutki za harmonijo življenj, Prevalje. Zasnova projekta je bila dovolj zanimiva za fakulteto, inštitut, še eno društvo in nekaj posameznikov, ki so se aktivno vključili v pripravo projekta.  Projekt Stanovanjsko rehabilitacijska soseska Harmonija se nanaša na področje zdravstva in sociale ter je prvenstveno namenjen osebam s posebnimi potrebami v duševnem zdravju ter nekaterim drugim ciljnim skupinam oseb. Predvidena je izgradnja objektov za potrebe izvajanja načrtovane dejavnosti na znani lokaciji v Zgornji Savinjski dolini.

Naše naslednje aktivnosti bodo priprava dokumentacije za pridobitev evropskih sredstev, izvedba projekta in pričetek izvajanja dejavnosti. Za vodenje teh aktivnosti želimo sodelovati z osebo, ki ima izkušnje pri vodenju projektov in osebo za odnose z javnostmi. Z obema novima članoma ekipe želimo sodelovati tudi po zaključenem projektu oz. kasnejšem izvajanju dejavnosti.

Pričakovanja

Kot nova člana ekipe bomo pozdravili osebi, ki se ne ustrašita velikih izzivov, si želita novih izkušenj, z lastnim udejstvovanjem pa želita dati svoj podpis pod uspešno uresničitev pilotnega projekta v slovenskem in evropskem merilu.

Kaj pričakujemo?

 • Sposobnost sodelovanja v ekipi in vodenja manjše projektne skupine.
 • Izkušnje vodenja projektov (projektni vodja).
 • Izkušnje na področju odnosov z javnostmi (oseba za odnose z javnostmi).
 • Odprtost za nove pristope pri izvajanju pomoči ciljnim skupinam.
 • Komunikativnost in profesionalen pristop.
 • Dinamičnost, sposobnost za razreševanje težav, zmožnost hitrega ukrepanja in veliko osebne energije.
 • Odlično pisno in govorno znanje angleščine in nemščine (ali drugega tujega jezika),
 • Višjo, visokošolsko ali univerzitetno izobrazbo primerne smeri.

Nudimo

 • Izziv samostojnega vodenja pilotnega projekta in področja odnosov z javnostmi ob vsem potrebnem sodelovanju ostalih članov ekipe.
 • Sporazumno dogovorjeno višino plačila za opravljeno delo iz sredstev za izvedbo projekta.
 • Zaposlitev po zaključku projekta ali drugo obliko nadaljnjega sodelovanja.
 • Možnost kasnejšega solastništva.

Kako se prijaviti

V kolikor se prepoznate v zgornjem opisu in bi želeli sodelovati pri vodenju pilotnega projekta ali vodenju odnosov z javnostmi ter kasneje pri izvajanju dejavnosti ter ste plačilo za svoje delo pripravljeni sprejeti po odobritvi sredstev za izvedbo projekta, vas vabimo, da nam do 8. 11. 2018 pošljete elektronsko prijavo na  naslov drustvo.trenutki@gmail.com  Opišite vaše izkušnje, znanja in sposobnosti ter navedite tudi, zakaj bi vas sodelovanje z nami zanimalo.

Ta objava ni razpis za prosto delovno mesto, zato si pridržujemo pravico odgovoriti zgolj na tiste prijave, ki bodo aktualne. Vsi prejeti podatki bodo obravnavani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uveljavi
Spustite datoteke sem brskanje datotek ...

Sorodna dela

2018-10-09T07:41:32+00:00
Ali ste prepričani, da želite izbrisati?
/