DOBROVITA d.o.o. Objavljeno: 03/06/2019
Lokacija
Kranj
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Gorenjska

Opis

V svoj kolektiv vabimo osebo, ki bo zadolžena za organiziranje dela na izmeni, zagotavljanje delovne in tehnološke discipline na izmeni, skrb za urejenost oddelka, varno in urejeno medfazno skladiščenje vseh proizvodov, označevanje strojev in proizvodov, praktično usposabljanje zaposlenih, varno in pravilno opravljanje dela, izvajanje vseh potrebnih aktivnosti in ukrepov za preprečevanje pomešanj vodenja raznih evidenc in pisanje poročil, zagotavljanje izvedbe del - razdelitev dela po skupinah, postavljanje proizvodnih normativov, zagotavljanje kakovosti izvedbe del - predpisovanje in ažuriranje postopkov dela, pregled izvedenih del in primerjava z dokumentacijo, reševanje reklamacij, spremljanje izvedbe del, evidentiranje porabe materiala, evidentiranje prisotnosti zaposlenih (števila delovnih ur izvajalcev), priprava poročil in analiz, vodenje skladiščnega poslovanja za potrošni material in rezervne dele, mentorstvo, ter redno dodatno usposabljanje in izobraževanje.

Pričakovanja

Kandidat mora imeti visoko izražene kompetence funkcionalnih znanj (sposobnost vodenja ljudi, sposobnost delegiranja nalog in postavljanja ciljev, sposobnost ravnanja z ljudmi, sposobnost pogajanja, sposobnost reševanja problemov, poznavanje poslovnih procesov, ) in etičnih zahtev (vestnost, poštenost, dajanje
osebnega zgleda drugim in zlasti pozitiven odnos do invalidov in oseb s posebnimi potrebami). Pričakovani rezultati zajemajo pravočasno izvajanje nalog, upoštevanje standardov kakovosti in razvijanje ljudi. Za zasedbo delovnega mesta se poleg strokovnih tehničnih znanj, znanj organizacije delovnih procesov, zahtevajo tudi izkušnje s področja vodenja ljudi. Zahtevane delovne izkušnje na enakem ali podobnem delovnem mestu so eno leto.

Nudimo

Nudimo pogodbo o zaposlitvi za čas enega leta s poskusno dobo dveh mesecev. Ker si želimo dolgoročnega sodelovanja, je podaljšanje pogodbe zaželeno.  Delo poteka v Kranju, je enoizmensko, v dopoldanski izmeni, 40 ur na teden.

Uveljavi
Spustite datoteke sem brskanje datotek ...

Sorodna dela