Juteks d.o.o. Objavljeno: 04/05/2021
Lokacija
Žalec
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Savinjska

Opis

Juteks d.o.o. je del mednarodne skupine Beaulieu International Group (B.I.G.), vodilnega proizvajalca širokega spektra talnih oblog za bivalne in poslovne površine (vinil v rolah, vinilne plošče, laminati, parketi, preproge, iglane tekstilije, umetna trava in predpražniki).
B.I.G. s sedežem v Belgiji, zaposluje več kot 5.000 ljudi, s tovarnami (29) ter prodajnimi in distribucijskimi pisarnami (18) je prisoten v 17 državah Euroazije, Amerike in Oceanie, v skladu s svojimi koreninami družinskega podjetja daje poudarek  trajnostnemu razvoju, inovativnosti in skrbi za zaposlene.

Smo stabilni in optimistično zazrti v prihodnost - iščemo nove sodelavce za delo na delovnem mestu Transportni delavec.

Opis dela

Vaše delovne naloge bodo predvsem prevoz materiala z viličarjem, preverjanja pravilnosti priprave blaga za odpremo in njegovo evidentiranje v informacijskem sistemu.

Prednost imajo kandidati z izkušnjami pri delu z viličarjem. Če izkušenj nimate, bi se pa radi naučili opravljati to delo in zanj izkazujete potrebe spretnosti, smo vas pripravljeni ustrezno usposobiti.

Delo ni fizično zahtevno, zahteva pa posameznike, ki se zavedajo svoje vloge v skupini in odgovornosti vsakega udeleženca za dober končni rezultat.

Nudimo

Pogodbo za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, korektno plačilo, nadpovprečno visok regres in božičnico, dodatno pokojninsko zavarovanje, stabilno zaposlitev in delo v dobrem kolektivu.

Vabimo vas, da se nam pridružite.

Prijave sprejemamo izključno preko portala.

Pričakujemo

Pričakujemo stabilne in zanesljive sodelavce, z željo delati v skupini.

Kako se prijaviti

Kandidate in kandidatke, ki ste se v zgornjem opisu prepoznali in imate ustrezne kompetence za zasedbo delovnega mesta vabimo, da nam svoje objave oddate v roku 14 dni po objavi oglasa preko spodnjega obrazca Prijavi se Zaposlitev.info.

Uveljavi
Spustite datoteke sem brskanje datotek ...

Sorodna dela