Sobarica – nazdornica

Delovno mesto je bilo označeno kot že zasedeno. Delodajalec je že prijel dovolj primernih prijav. Novih prijav zato trenutno ne sprejema več.
KOBILARNA LIPICA LIPICA 5, SEŽANA Objavljeno: 04/02/2017
Lokacija
Lipica
Regija dela/iskanja
Notranjsko-kraška

Opis

Kobilarna Lipica v svoj kolektiv vabi SOBARICO-NADZORNICO (m(ž), ki bo zadožena za organiziranje, vodenje in nadzor dela sobaric ter celotnega delovnega procesa na nivoju gospodinjstva hotela, zagotavljanje učinkovitosti gospodinjstva, priprava urnikov, razporejanje, razdeljevanje nalog, pospravljanje in čiščenje namestitvenih in ostalih kapacitet podjetja, vodenje evidenc o pospravljenosti sob ter poročanje o zasedenosti sob nadrejenim, kontrola brezhibnosti delovanja naprav ter javljanje okvar nadrejenim, javljanje o uporabljenih, manjkajočih ter poškodovanih predmetih pred odhodom oziroma odjavo gostov, aktivna koordinacija z vsemi službami in enotami družbe, sodelovanje in pomoč nadrejenim glede poslovanja in organizacije na nivoju gospodinjstva.

Pričakovanja

Iščemo vestno in natančno osebo, ki ima občutek za red in čistočo.

Ustrezen kandidat ima (vsaj) pogovorno znanje slovenščine in pozna osnovne fraze tujih jezikov (italijanščina, nemščina, angleščina).

Delovne izkušnje na podobnih delovnih mestih so zaželene.

Nudimo

Kobilarna Lipica, kot družini prijazno podjetje, ponuja delo v urejenem delovnem okolju, ki omogoča in spodbuja razvoj potenciala zaposlenih ter ceni predanost delu, strokovnost in dobre rezultate.

Kako se prijaviti

Če menite, da ste primeren kandidat za to delovno mesto, vas vabimo, da svojo prijavo in življenjepis pošljete na marjana.brne@lipica.org ali po pošti na naslov Kobilarna Lipica, Lipica 5, 6210 Sežana ali prek zaposlitev.info.

Za več informacij o delovnem mestu lahko pokličete kadrovsko službo na 05 739 1 549.

V besedilu razpisa uporabljeni izrazi, zapisani v moški ali ženski slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

Sorodna dela

2017-09-22T14:42:07+00:00