200x200 200x200 mozart logo
MEBA GOSTINSTVO IN TRGOVINA d.o.o.
Objavljeno
23/01/2023
Lokacija
LJUBLJANA
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Osrednjeslovenska

Opis

Delo poteka od ponedeljka do petka v dopodlanskem času. Naše restavracije so odprte od 6:00 do 16:00, delo pa se opravi v tem okviru 8 ur.  Smo družinsko podjetje in kolektiv s tradicijo skupaj smo že 25 let. Delo zajema kuhanje dnevnih malic in kosila, ter priprava jedi po naročilu za poslovna kosila. Ker se naše podjetje ukvarja s cateringom, je včasih kakšno roko, potrebno posoditi tudi naši catering ekipi.

Hrana se ustvarja in kuha v vseh naših poslovalnicah, ne uporabljamo umetnih dodatkov, primesi in instant vrečk, pač pa okuse ustvarjamo s sezonsko dostopnimi živili.

Pričakovanja

Od kandidatk in kandidatov pričakujemo končano vsaj 3 letno poklicno gostinsko šolo, vse kar je več, je samo dodatni plus. Priačkujemo vesten in odgovoren odnost tako do dela kot živil, prav tako pa pričakujemo, da se kadidat oziroma kadidatka prlagaja kar se tiče okusov in načina dela nam, saj mi za svoje goste kuhamo že skoraj 30 let, zato zagotovo najbolj vemo, kaj je našim gostom všeč. Seveda smo odprti za novosti, ne pa za spreminjanje že vpeljanih jedi.

Nudimo

Kandidatnom nudimo maksimalno prilagodljivost, redno in dobro plačilo, vse zakonske dodatke, urejeno delovno okolje in spoštljiv odnos.

Kako se prijaviti

Rezerviraj svoj termin za razgovr s klicom na 051-603-320 ali pa pošilji email na narocila.mozart@gmail.com