Računovodja m/ž

APO VIZIJA d.o.o. Objavljeno: 20/02/2014
Lokacija
Ljubljana
Vrsta zaposlitve

Opis

FRANŠIZA APO VIZIJA – VAŠA POSLOVNA PRILOŽNOST!
V APO VIZIJI smo se odločili, da svoje izkušnje, širok spekter znanj in dobrih praks ter uveljavljeno storitveno znamko, razširimo preko mreže franšiznih poslovalnic. S tem želimo pomagati računovodjem, ki si želijo preizkusiti v zasebni dejavnosti. Z nakupom franšize sebi omogočite samostojno delo, varno in donosno pot in je ključ za dolgoročni uspeh. Franšizni sistem APO VIZIJA vam omogoči hitro in učinkovito postavitev lastnega računovodskega servisa v domačem kraju.

Z nakupom franšize prejmete na "Ključ" vse znanje, izkušnje in dobre prakse ter pristopite v preizkusen poslovni sistem APO VIZIJE, kjer vam olajšamo pripravo vsega potrebnega, opremo in poslovni prostor za uvodni zagon poslovne enote, podjetja, predvsem pa vam zagotovimo varno naložbo z želeno stopnjo donosa.

Od franšizija pričakujemo visoko motiviranost, da je sposoben uresničevati dolgoročne cilje, da ima sposobnost vodenja, optimizem in veselje do dela z ljudmi in seveda, da ima znanje računovodenja. V svoji skupini si želimo tistih, sposobnih slediti našim temeljnim vrednotam, ki so spoštovanje, zaupanje, odličnost in vsesplošna povezava s strankami.

Pokličite nas na telefon 041 669 517 ali pa nam pišite na fransiza@apo-vizija.si

Več informacij na naši spletni strani !

2017-10-23T05:36:38+00:00