Programer m/ž

Pro-bit programska oprema d.o.o. Objavljeno: 03/12/2014
Lokacija
Slovenske Konjice

Opis

V podjetju Pro-bit programska oprema d.o.o. se ukvarjamo z izdelavo poslovnih informacijskih sistemov. Smo eden bolj uveljavljenih ponudnikov ERP sistemov v Sloveniji in eno od podjetij, ki v mislih na prihodnost v času recesije v razvoj vlaga še dodatna sredstva. Specializirani smo za tržno nišo zahtevnejših strank, ki zahtevajo rešitve, ki se v večji meri prilagajajo njihovemu poslovanju. Hkrati ponujamo široko paleto zanimivih vertikalnih rešitev za posamezne vrste poslovanja in tudi izdelavo projektov po naročilu. Prav tako izvajamo tudi svetovanja na področju izdelave strateških načrtov informatike, prenove poslovnih procesov, vodenja projektov, ... Prisotni smo v celotni Adriatik regiji.

Opis dela:
Podjetje PRO-BIT programska oprema d.o.o. objavlja prosto delovno mesto programerja (m/ž). Izbrani kandidat bo delal v mladi inovativni ekipi na razvoju nasledne generacije programske opreme.

Delovno mesto je v Slovenskih Konjicah.

Od kandidatov pričakujemo:

  • sedma stopnja izobrazbe ustrezne smeri
  • poznavanje SQL baz
  • zaželjene izkušnje na področju ERPja in / ali programskim orodjem PHYTON
  • komunikativnost, sposobnost in pripravljenost za samostojno delo ter izobraževanje

Kaj nudimo:

  • delo v prijetnem delovnem okolju
  • interna in eksterna izobraževanja
  • stimulativno plačilo.

Kandidati in kandidatke, ki ste se v zgornjem opisu prepoznali in imate ustrezne kompetence za zasedbo delovnega mesta imate možnost prijave na razpis do 30 dni po objavi oglasa preko elektronske pošte na: vlado.gobec@pro-bit.si.

Povejte delodajalcu, da ste oglas videli na Zaposlitev.info.

Sorodna dela

11/09/2017
2017-09-14T02:00:32+00:00