PRODAJALEC SPLETNIH STRANI

4WEB d.o.o. Objavljeno: 11/10/2017
Lokacija
Trzin
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Osrednjeslovenska

Opis

Pridružili se boste prijaznemu kolektivu, v katerem vlada dobro vzdušje. Potrebujemo pomoč pri prodaji spletnih strani, katere izdelujemo že 17-to leto. Smo vrhunska digitalna agencija, ki zna poskrbeti za najbolj zahtevne stranke. Prodaja spletnih strani poteka  iz pisarne, kjer boste imeli svoje delovno mesto, sestanki pa so včasih tudi na terenu po Sloveniji, čeprav težimo k temu, da bi stranke prihajale k nam. Naša pisarna se nahaja v industrijski coni Trzin, kjer parkiranje ni problem, kot tudi prehrana ne. Imamo lepe prostore, svojo kuhinjo in toaleto.

Pričakovanja

Prodaja spletnih strani zahteva prijaznost ter strokovnost, zato je to mesto bolj  primerno za nekoga, ki se na izdelavo spletnih strani vsaj malo spozna. Biti morate iznajdljivi ter poiskati tržno nišo pri stranki; včasih ji boste prodali celo storitev, včasih le delček, bistvo je, da stranko znate poslušati in včasih celo pred njo ugotoviti, kaj potrebuje. Za obiske na terenu boste potrebovali svoj avto in vozniški izpit. Znanje tujih jezikov je zaželjeno, saj je včasih potrebno govoriti tudi angleško ali hrvaško/srbsko.

Nudimo

Za začetek nudimo zaposlitev za določeno poskusno obdobje, za polni delovni čas, kasneje pa se lahko dogovorimo tudi za redno zaposlitev.

Plačilo je po dogovoru.

Kako se prijaviti

svoj življenjepis pošljite na jobs@4web.si, kjer je zaželjeno da se navežete tudi na stvari, ki smo jih navedli pri pričakovanjih.

Uveljavi
Spustite datoteke sem brskanje datotek ...

Sorodna dela

2017-10-11T09:42:28+00:00
Ali ste prepričani, da želite izbrisati?
/