Prodaja turističnih aranžmajev m/ž

Žnider's d.o.o. Objavljeno: 11/03/2015
Lokacija
Maribor
Vrsta zaposlitve

Opis

SODELOVANJE
Imate s.p. ali d.o.o.? Ste sposoben prodajalec? Imate dobre tržne lastnosti. Ali želite zraven redne dejavnosti še dodatno zaslužiti? Potem je Žnider’s pravi naslov za Vas.

KAJ VAM PONUJAMO?

Ponujamo vam vso programsko opremo za prodajo turističnih aranžmajev za vse možne destinacije po svetu, suport in pomoč pri organizaciji, dostop do naših vodičev itd…. Možnost svobodnega oblikovanja in prodaja Vaših izdelanih programov, ne glede ali je to običajna namestitev v apartmajski hiši na Hrvaškem, ki jo boste prodali Vašemu sosedu, ali je to kompleksno več tedensko potovanje na drugi konec sveta. Mi vam bomo pomagali pri izdelavi ter prodaji vaših programov.

V vseh poslovnih enotah po Sloveniji (Murska Sobota, Maribor, Celje in Izola), vam nudimo brezplačno uporabo in polno opremljen poslovni prostor, v katerem lahko v miru pripravljate in prodajate programe, ter se sestajate z vašimi strankami.

Kandidati in kandidatke, ki ste se v zgornjem opisu prepoznali vabimo, da nam v roku 30 dni po oddaji oglasa posredujete vaše prijave preko e-prijavne možnosti Zaposlitev.info.

Sorodna dela

2017-09-03T19:05:20+00:00