Juteks d.o.o. Objavljeno: 28/05/2021
Lokacija
Žalec
Vrsta zaposlitve
Kategorija
Regija dela/iskanja
Savinjska

Opis

Juteks d.o.o. je del mednarodne skupine Beaulieu International Group (B.I.G.), vodilnega proizvajalca širokega spektra talnih oblog za bivalne in poslovne površine (vinil v rolah, vinilne plošče, laminati, parketi, preproge, iglane tekstilije, umetna trava in predpražniki).
B.I.G. s sedežem v Belgiji, zaposluje več kot 5.000 ljudi, s tovarnami (29) ter prodajnimi in distribucijskimi pisarnami (18) je prisoten v 17 državah Euroazije, Amerike in Oceanie, v skladu s svojimi koreninami družinskega podjetja daje poudarek  trajnostnemu razvoju, inovativnosti in skrbi za zaposlene.

Zaradi pričakovanih upokojitev v naslednjih mesecih, iščemo nove člane ekipe za pripravo barv, zato vas vabimo, da se nam pridružite na delovnem mestu PRIPRAVLJAVEC BARV:

Opis delovnega mesta:

Delovne nalog obsegajo kontrolo vhodnih surovin za tiskarske barve, pripravo vzorcev, pripravo in kontrolo tiskarskih barv, kontrolo potrjevanja barve na tiskarskem stroju.

Uporabljamo izključno barve na vodni osnovi, delo poteka v laboratoriju in zaprtih mešalih za barvo, brez prisotnosti zdravju škodljivih snovi ali umazanije.

Delo poteka v 3 izmenah, v uvajalnem obdobju sodelavec ne bo delal v nočni izmeni.

Nudimo

V času uvajanja pogodbo za določen čas, nato za nedoločen čas, korektno plačilo, nadpovprečno visok regres in božičnico, stabilno zaposlitev in delo v dobrem kolektivu.

Pričakujemo

Priprava barve je eden od ključnih elementov našega proizvodnega procesa. Svojo ekipo želimo okrepiti z osebo z izkušnjami v pripravi barve, pripravljeni pa smo tudi razvijati in usposobiti osebo brez izkušenj, vendar s smislom za barvne odtenke.

Vabimo vas, da se nam pridružite.

Kako se prijaviti

Kandidate in kandidatke, ki ste se v zgornjem opisu prepoznali in imate ustrezne kompetence za zasedbo delovnega mesta vabimo, da nam svoje objave oddate do vključno 20.6.2021  preko spodnjega obrazca Prijavi se Zaposlitev.info.

Uveljavi
Spustite datoteke sem brskanje datotek ...

Sorodna dela