NOTARKA MAŠA MAŽGON
Objavljeno
06/09/2021
Lokacija
Trg prekomorskih brigad 2, 1000 Ljubljana
Kategorija
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Osrednjeslovenska

Opis

V notarski pisarni Notarke Maše Mažgon iščemo pravnika Pravne fakultete Univerze v Ljubljani za delo v notarski pisarni (m/ž).

Delo bi obsegalo predvsem sestava pogodb in drugih listin, overitve prepisov listin in podpisov strank na listinah, vpisi v elektronski overitveni vpisnik, priprava javnih listin (notarski zapisi, notarski zapisniki), priprava pogodb v zvezi z nepremičninami, priprava in vlaganje elektronskih zemljiškoknjižnih predlogov, urejanje zapuščinskih in dednopravnih postopkov (sestava notarskih zapisov oporok, izročilnih pogodb, pogodb o dosmrtnem preživljanju, pogodb o preužitku, darilnih pogodb),  svetovanje in sestavljanje listin pri statusnih spremembah ter preveritve pogodbenih strank v registrih v skladu z zahtevami zakonodaje.

Pričakovanja

Za delo se zahtevajo sposobnosti jasnega pisnega in ustnega izražanja, natančnost, samostojnost, zaželene pa so predhodne izkušnje pridobljene v notariatu oziroma odvetništvu.

 

Nudimo

Delovno razmerje za določen čas s poskusno dobo, za čas nadomeščanje porodniške, z možnostjo podaljšanja na nedoločen čas.

Kako se prijaviti

Prijavo, skupaj z življenjepisom in pripadajočimi dokazili, pošljite prosim na elektronski naslov masa.mazgon@notarka-mazgon.si.

Uveljavi
Spustite datoteke sem brskanje datotek ...
Captcha