Juteks d.o.o. Objavljeno: 04/05/2021
Lokacija
Žalec
Vrsta zaposlitve
Kategorija
Regija dela/iskanja
Savinjska

Opis

Juteks d.o.o. je del mednarodne skupine Beaulieu International Group (B.I.G.), vodilnega proizvajalca širokega spektra talnih oblog za bivalne in poslovne površine (vinil v rolah, vinilne plošče, laminati, parketi, preproge, iglane tekstilije, umetna trava in predpražniki).
B.I.G. s sedežem v Belgiji, zaposluje več kot 5.000 ljudi, s tovarnami (29) ter prodajnimi in distribucijskimi pisarnami (18) je prisoten v 17 državah Euroazije, Amerike in Oceanie, v skladu s svojimi koreninami družinskega podjetja daje poudarek  trajnostnemu razvoju, inovativnosti in skrbi za zaposlene.

Smo stabilni in optimistično zazrti v prihodnost - zaradi povečanega obsega dela iščemo nove sodelavce za delo na delovnem mestu Posluževalec linije.

Opis dela

Vaše delovne naloge bodo predvsem posluževanje in nadzor nad delovanjem linije, v nadaljevanju vas bomo usposobili tudi za opravljanje internega transporta med posameznimi fazami proizvodnje (upravljanje električnih vozičkov, dvigal, viličarja).

Delo ni fizično zahtevno, zahteva pa posameznike, ki se zavedajo svoje vloge v skupini in odgovornosti vsakega udeleženca za dober končni rezultat.
Nudimo

Pogodbo za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, korektno plačilo, nadpovprečno visok regres in božičnico, dodatno pokojninsko zavarovanje, stabilno zaposlitev in delo v dobrem kolektivu.

Vabimo vas, da se nam pridružite.

Prijave sprejemamo izključno preko portala.

Pričakujemo

Pričakujemo stabilne in zanesljive sodelavce, ki jim delo v 3-izmenskem režimu ne predstavlja težave.

Kako se prijaviti

Kandidate in kandidatke, ki ste se v zgornjem opisu prepoznali in imate ustrezne kompetence za zasedbo delovnega mesta vabimo, da nam svoje objave oddate v roku 14 dni po objavi oglasa preko spodnjega obrazca Prijavi se Zaposlitev.info.

Uveljavi
Spustite datoteke sem brskanje datotek ...

Sorodna dela