Pomoč pri prodaji in svetovanje m/ž

OrCa d.o.o. Objavljeno: 09/10/2015
Lokacija
Ljubljana
Vrsta zaposlitve
Kategorija

Opis

Zaradi vedno večjega obsega in širitve dela, OrCa z veseljem v svoj tim vabi novo, marljivo in delovno osebo, ki bo pomagal/a pri rasti in razvoju ekološkega in cruelty free podjetja in trgovine OrCa!

Delo bo zajemalo:
delo v trgovini (prodaja, skrb za urejeno trgovino, svetovanje strankam, priprava spletnih naročil ...)
delo v skladišču (pomoč pri prevzemu robe, pomoč pri izdobavi blaga veleprodajnim strankam ...)
delo na terenu (svetovanje in promocije po Sloveniji, na prodajnih mestih naših izdelkov, obiskovanje veleprodajnih strank, pospeševanje prodaje ...)

Ker smo majhno podjetje vedno vskočimo na pomoč drug drugemu, kadarkoli je to potrebno, zato vsi znamo delati bolj ali manj vse in delamo tako v trgovini, kot skladišču ali na terenu, ko je to potrebno. Delo je, tudi zaradi tega, razgibano, dinamično in zanimivo.

Iščemo nekoga, ki mu je nenehno učenje v izziv, ki je samoiniciativen in ki vidi delo, ki ga pri nas nikoli ne zmanjka!

Kaj zahtevamo:
- predanost delu
- željo po novem znanju
- samoiniciativnost
- odgovornost
- delovnost
- komunikativnost
- prijaznost
- izpit B kategorije
- lasten prevoz

- znanje angleškega jezika

Če ustrezaš zgornjemu opisu, si lepo vabljen/a, da nam posreduješ svoj življenjepis in prošnjo za delo/motivacijsko pismo, z obrazložitvijo, zakaj si želiš delati pri nas in zakaj bi bil/a za delo primeren/a. To nam je zelo pomembno - radi bi vedeli, zakaj želiš delati pri nas, saj vemo, da je tudi od tega odvisna tvoja motivacija in angažiranost za delo. Iščemo nekoga, ki bo z nami delil strast do naših izdelkov!Če pa si le v obdobju, ko rabiš in si želiš (katerokoli) službo, v naših izdelkih ne vidiš potenciala in te zdrav življenski slog v resnici ne zanima, nam prosim, ne piši. Prihranili bomo tvoj in naš čas. Iščemo nekoga, ki bo iskreno predan razvoju in rasti podjetja, ne le nekoga, ki išče službo, ker jo potrebuje. Potrebnega bo namreč zelo veliko izobraževanja, zelo veliko učenja in zelo veliko truda, da se osvoji potrebno znanje za delo s strankami, saj imamo v ponudbi izjemno veliko izdelkov, ki zahtevajo strokovno znanje. Za nadaljnje usposabljanje poskrbimo mi, za trud in angažiranost pri delu in učenju, pa ti.

Zaželjeno:
- izkušnje s področja prodaje
- izkušnje ali znanje s področja zdrave prehrane
- izkušnje ali znanje s področja prehranskih dopolnil
- izkušnje ali znanje s področja ekološke kozmetike
 

Ne zanimajo nas visokoleteči nazivi in diplome, bolj nas zanima praktično znanje, morebitne izkušnje in želja po učenju. Zdrav življenski slog ti mora biti blizu. Na vse to je morebitna diploma le še pika na i!

Kaj nudimo?
- delo z enimi od najboljših, nagrajenih, naravnih in ekoloških izdelkov na svetovnem tržišču
- nova znanja in usposabljanja
- nagrado za uspešnost
- možnost soustvarjati pri rasti in razvoju ekološkega podjetja
- zaposlitev za polovični delovni čas, ki ga, v kolikor bomo s tabo zadovoljni, spremenimo v polni delovni čas
- zaposlitev za določen čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas

Pošlji nam torej svoj življenjepis in prošnjo za delo/motivacijsko pismo, z obrazložitvijo zakaj želiš delati v OrCi in zakaj meniš, da si za delo primeren/na, na mail delo@or-ca.si do 16.10.2015. Ne čakaj na zadnje dni prijave, bodi med prvimi! Delodajalcu povejte, da ste delovno mesto videli na Zaposlitev.info.

Sorodna dela

2017-10-22T04:27:43+00:00