Dsa Team Dooel Ohrid - podružnica v Ljubljani
Objavljeno
13/06/2022
Lokacija
Savinjska regija
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Savinjska

Opis

Dsa Outsourcing Team je mlado podjetje, ki je na Balkanu prisotno od leta 2019. Zaradi nenehnega povečanja obsega poslovanja Dsa Outsourcing Team išče stalnega člana ekipe za delovno mesto - Operativni koordinator.

Dsa Outsourcing Team se ukvarja z nadzorom kakovosti v proizvodnih obratih, predvsem pa v avtomobilski industriji. Izvajamo 100% vizualni pregled komponent, nadzor meritev, dodelavo in popravila delov ter laboratorijske teste v skladu s kvalitativnimi in kvantitativnimi značilnostmi IATF 16 949 ter se osredotočamo na standarde kakovosti VDA v avtomobilski industriji.

Iščemo visoko motivirane kandidate,za naslednje delovno mesto – Operaterji kontrole kvalitete.

Glavne naloge:

  • Skrb za kontrole kvalitete v avtoindustiji

Kaj iščemo?

  • osebe. ki imajo zaključeno vsaj srednješolsko izobrazbo
  • delovne izkušnje z delov v avtoindustriji zaželjene a niso pogoj

Kaj ponujamo

  • zaposlitev za polni delovni čas
  • delodajalec omogoča pridobivanje novih znanj in delo na dinamičnih projektih v avtomobilski industriji doma in v tujini.

Če želite postati del naše uspešne ekipe in menite, da izpolnjujete zahteve te objave, pošljite svoj življenjepis na e-naslov: pavle.katanic@dsaoutsourcing.com.

V Dsa Teamu cenimo in spoštujemo vsakogar, ki želi napredovati in se učiti, trenutno pa lahko odgovorimo samo kandidatom, ki se bodo uvrstili v ožji izbora.

S spoštovanjem ,

Dsa Team Outsourcing.

Uveljavi