Nabavno – prodajni referent m/ž

Gregorčič zastopstva d.o.o. Objavljeno: 13/09/2017
Lokacija
Ljubljana
Regija dela/iskanja
Osrednjeslovenska

Opis

  • Dnevno- komercialna dela; sprejemanje naročil- rezervni deli in materiali, naročanje rezervnih delov in, priprava izvozne/carinske dokumentacije, naročilo prevoznih storitev, pridobivanje novih kupcev / skrb za obstoječe kupce, organizacija prodajnih akcij, sprejemanje/organizacija in obračun servisnih naročil, sprejemanje in organizacija reševanja reklamacijskih zahtevkov;
  • Dnevno- administrativna dela; knjiženje prejetih in izdanih računov v programu pantheon, spremljanje dinamike plačevanja prejetih in izdanih računov, likvidacija prejetih in izdanih računov, sprejemanje telefonskih klicev, usklajevanje evidence z računovodstvom, priprava kompenzacij, organiziranje poslovnih poti; mesečno/letno: priprava in obračun potnih nalogov, priprava in oddaja poročil za intrastat, skrb za urejenost in ažuriranost arhiva, oblikovanje poslovnih dokumentov (pogodbe, ponudbe, dopisi), analitična usklajevanje zaloge po inventuri, obračun bonusa kupcev, konec leta pregled prihodkov in stroškov po stroškovnih nosilcih, komunikacija s tujimi poslovnimi partnerji.

Pričakovanja

Pričakujemo: samostojnost na delovnem mestu, visoko stopnjo motivacije, pozitivna naravnanost, prilagodljivost in zmožnost dela v stresnem okolju, pripravljenost na učenje novih programov in načina dela, spretnost pri delu z ljudmi, zaželjeno VI/VII.stopnja (najmanj pa srednja strokovna ali splošna izobrazba V. stopnje, v primeru že dolgoletnih izkušenj in visoke motivacije) - dobro znanje MS Office (odlično poznavanje Excell-a) - najmanj dve leti primerljivih delovnih izkušenj - spretnost ustnega in pisnega tekočega poslovnega komuniciranja (tudi angleško, srbsko ali hrvaško aktivno) - dobro poznavanje programa Pantheon ali primerljivega programa, pripravljenost za delo (občasno, po potrebi) izven delovnega časa;

Nudimo

Samostojno delo v majhnem podjetju s prijetnim vzdušjem, poštenim plačilom in realnimi pričakovanji. Pogodba o delu bo z izbranim kandidatom/ko sklenjena za določen čas 1(enega)leta s 3(tri)mesečnim poskusnim obdobjem in možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Delo bo potekalo v Ljubljani, na Leskoškovi ulici, kjer imamo poslovne prostore.

Kako se prijaviti

Vljudno prosimo da prijave oddate v obliki CV s sliko in spremnim pismom na mail: office@gregorcic.si. Prijave sprejemamo do 23.9.2017.

Sorodna dela

2017-09-26T11:33:51+00:00