Bomerx d.o.o.
Objavljeno
16/01/2023
Lokacija
Grosuplje
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Osrednjeslovenska

Opis

Podjetje Bomerx d.o.o.  je priznano mednarodno podjetje in je del skupine, ki ima v lasti avstrijsko podjetje Beauty Solutions Handels GmbH in hrvaško podjetje RR Solutions d.o.o. Podjetja so specializirana za prodajo vrhunskih kozmetičnih izdelkov kozmetičnim salonom, wellness-om, hotelskim verigam, lekarnam in parfumerijam kot npr. Mueller za blagovne znamke: Decleor, Sothys, Thalgo, Elemis, Comfort Zone, Babor, Priori, Madara, Gelish, Zoya, Perron Rigot, Depileve, Hesito, itd.

Si želiš nadaljevati kariero kot »Junior Brand Manager (m/ž)« in sooblikovati prihodnost razvoja ekskluzivnih kozmetičnih znamk iz našega zastopniškega programa? Bi te delo v mladi ekipi, kjer je tvoje mnenje ne samo slišano, ampak tudi upoštevano veselilo in pritegnilo? Rad-a razmišljaš »out of the box«, da prideš do željenega cilja? Si seznanjen-a z MS office orodji in ti pisanje marketinških vsebin predstavlja izziv?

Naši zaposleni igrajo ključno vlogo pri krepitvi našega poslovanja. Vsak naš uspeh se zgodi zahvaljujoč vsem njihovim prizadevanjem. Želimo si sodelavca-ko, ki ima željo do učenja, je visoko pismeno usposobljen/a in mu/ji kreativno razmišljanje ne predstavlja težav. Sodeloval/a boš z dinamičnim teamom sodelavcev v hitro delujočemu okolju.

VAŠE ODGOVORNOSTI:

  • V sodelovanju z brand managerjem sledite VIZIJI, misiji znamke in ste osredotočeni na cilje in strategijo za dosego razvoja.

  • Ste celovita podpora brand managerju pri up