Jahač

KOBILARNA LIPICA LIPICA 5, SEŽANA Objavljeno: 23/01/2017
Lokacija
Lipica
Regija dela/iskanja
Obalna, Notranjsko-kraška

Opis

V prijeten in urejen delovni kolektiv Kobilarne Lipica (www.lipica.org) vabimo novega sodelavca/sodelavko, ki bo opravljal/a naslednja dela in naloge:

Trening konj, ujahavanje mladih konj, priprava konj za delovni test, priprava na nastopanje v programu dresure, priprava konj (nega, sedlanje sprehajanje itd.), skrb za dodeljene konje (trening, spremljanje splošnega stanja – kovanje ipd., spremljanje zdravstvenega stanja), udeležba na tekmovanjih, pomoč pri čiščenju in vzdrževanju hlevov in okolice, pomoč pri različnih programih s konji (otroški in drugi turistični programi kobilarne), sodelovanje pri izvedbi organizacije prireditev, druga potrebna vsebinsko ustrezna dela in naloge.

Pričakovanja

Zaposliti želimo osebo s smislom za delo s konji (delovne izkušnje so zaželene).

Pogoji:

  • srednja poklicna izobrazba

Iščemo osebo, ki ima smisel in veselje za delo s konji, vsaj V. stopnjo izobrazbe in pasivno znanje enega tujega jezika (italijanščina, angleščina, francoščina ali nemščina). Pogoj so izkušnje pri delu s konji, pridobljene licence so prednost, zaželen je vsaj pridobljen naziv Jahač 2.

Nudimo

Nudimo delo v urejenem delovnem okolju, ki nudi možnosti za nadaljnje razvijanje potenciala zaposlenih.

Zaposlitev je za polni delovni čas, za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja.

Kako se prijaviti

Kandidate in kandidatke, ki ste se v zgornjem opisu prepoznali vabimo, da nam svoje prijave oddate do najkasneje 31. 1. 2017:

  • prek spodnjega obrazca Zaposlitev.info

ali

  • po pošti na naslov: Kobilarna Lipica, Lipica 5, 6210 Sežana
2017-09-14T11:25:59+00:00