Izkušeni razvijalec/razvijalka programske opreme m/ž (4 delovna mesta)

Sinergise, laboratorij za geografske informacijske sisteme, d.o.o. Objavljeno: 14/01/2015
Lokacija
Ljubljana

Opis

Iščemo dobre Java razvijalce/ke. Razvijalce/ke, ki poznajo tako drobovje programskega jezika kot tudi višjenivojska orodja in programske knjižnice (največ delamo z Java, GWT, JavaScript, HTML) ter osnovno uporabo podatkovnih baz, ne pa zgolj lepo zvenečih framework-ov. Razvijalce/ke, ki znajo svoje znanje uporabiti za reševanje konkretnih problemov, od načrtovanja aplikacij do končnega testiranja.

Poleg izkušenj so pri nas nadvse pomembni tudi splošen intelekt, odprtost, občutek odgovornosti, želja po učenju novega, zmožnost delati na ne podrobno opisanih projektih in želja po dokončanju delovnih nalog.

Ponujamo:

  • Zanimivo delovno okolje z veliko miselnimi izzivi. Rezultate našega dela, GIS aplikacije, uporablja preko 2.5 milijonov uporabnikov letno.
  • Delo, ki večinoma poteka v Ljubljani, včasih pa tudi na bolj oddaljenih lokacijah, kot npr.  Mauricius, Azerbajdžan, Kišnjev ipd.
  • Fleksibilen delovni čas, ki nam omogoča, da izkoristimo lep dan in gremo npr. letet ali pa v hribe. Bolj kot prisotnost ob vnaprej določenih urah cenimo motiviranost, natančnost in dobro opravljeno delo.
  • Timsko delo v prijetnem kolektivu, kjer so komunikacijski kanali odprti.
  • Možnost učenja in prenosa znanja od izkušenih razvijalcev ter obisk izobraževanj in usposabljanj v Sloveniji ali tujini.
  • Vsak dan sveže sadje, čaje, kavo in sokove. Palačinke z nutelo ali marmelado vsak ponedeljek, razen ob posebnih priložnostih, ko jih nadomesti pizza, čevapčiči ali kaj podobnega.
  • Dobro izhodiščno plačo in nagrade za delovno uspešnost.
  • Možnost, da v svojem službenem času naredimo tudi kaj dobrega za družbo, ne zgolj za naše stranke.

Prijava na delo

Če se nam želite pridružiti, nam pošljite svoj življenjepis v angleškem jeziku v PDF formatu na work@sinergise.com, do vključno 23.1.2015. V zadevo elektronskega sporočila (Subject) vpišite naziv delovnega mesta.

Delodajalcu povejte, da ste oglas videli na Zaposlitev.info.

 

Sorodna dela

2017-09-25T06:35:08+00:00