Preciz d.o.o.
Objavljeno
02/09/2023
Lokacija
Maribor
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Podravska

Opis

Izpolnite svoje poklicne ambicije in se pridružite naši ekipi! V podjetju PRECIZ d.o.o. iz Maribora iščemo inženirja elektrotehnike-elektronike m/ž za delo na razvoju krmilj za tehtalne sisteme, programiranju, vzdrževanju in odpravljanju napak na tehtnicah, ter vodenju dokumentacije o servisnih storitvah in intervencijah.
Če ste strokovnjak z V. ali višjo stopnjo izobrazbe elektro smeri, imate vozniški izpit B kategorije in sposobnost samoorganiziranja ter timskega dela, vas vabimo, da se nam pridružite.
Ponujamo vam delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev, varno in stabilno delovno okolje, možnost strokovnega in osebnega razvoja, ter možnost napredovanja. Delo poteka v Mariboru, od ponedeljka do petka, od 7:00 do 15:00 ure.
Če ste pripravljeni na izziv in želite razvijati svoje potenciale, se prijavite na e-mail: denis@preciz.si. Poznavanje programiranja krmilnikov, delovanje A/D pretvornikov ter komunikacij SPI, I2C, RS232, RS485 itd. ter osnovno programiranje v Basic, C/C++, C# so zaželene veščine, vendar niso pogoj za prijavo.
Prijavite se še danes in postanite del naše ekipe!