Inštalater strojnih inštalacij, vodovodar

Diagnostika Dušan Plevnik s.p. Objavljeno: 22/03/2019
Lokacija
Slovenija
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Savinjska, Spodnjeposavska

Opis

Zaposlimo samostojnega inštalaterja za strojne inštalacije, vodovodarja. Poudarek je na saniranju okvar hišnih vodovodnih inštalacij (vodovod, odtoki, centralna). Potreben vozniški izpit B kat. Pri kandidatu se pričakuje natančnost, zanesljivost, poštenost in pridnost nasploh. Kandidata čaka novo službeno vozilo in vso orodje. Delo je terensko po celotni Sloveniji - večji del Štajerska. V kolikor kandidat nima vsega potrebnega znanja se pričakuje da se preko sodelavcev z praktičnimi zadevami nauči vseh potrebnih znanj. Delo je s strankami, tretino delovnega časa je v prevozih od stranke k stranki. Zaposlimo za poiskusni delovno dobo dveh mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen delovni čas. Zaposlili bomo enega delavca, prednost ima delavec z izkušnjami in tak, ki samostojno opravlja delo. Plača je redna mesečna in se giblje med 1000 in 1500 EUR odvisno od znanja in kvalitet, s katerim delavec razpolaga.

Pričakovanja

Delavec mora biti natančen, zanesljiv in pošten. Delo je pri strankah na terenu (popravila okvar), pričakujemo da se je delavec pripravljen naučiti tudi določenih del kako najti okvare z merilnimi tehnikami in najsodobnejšo opremo. Delavec ne sme biti v raznih kazenskih postopkih (tatvine, nasilje, alkohol na del mestu...). Zaželjena starost delavca je 25-45let. Lahko je tudi tujec z ustreznimi dokumenti in listinami ter prebivališčem.

Nudimo

Kandidatu nudimo dobro delovno okolje, redno mesečno plačilo, vsa zavarovanja, novo službeno vozilo, novo orodje. Mesečna plača od 1000 - 1500 EUR odvisna od kvalitet in znanja s katerim kandidat razpolaga. Možnost zaposlitve za nedoločen čas in napredovanja. S kandidatom se bo sprva pričela poiskusna doba 2 mesecev. Polni delovni čas.

Kako se prijaviti

Zainteresirani kandidati naj se javijo na:

Diagnostika Dušan Plevnik s.p.

Olimje 20

3254 Podčetrtek

tel. 051 639 049 ali 03 810 91 87

email: dusan.plevnik@siol.net

Uveljavi
Spustite datoteke sem brskanje datotek ...

Sorodna dela

2019-03-22T08:30:50+00:00
Ali ste prepričani, da želite izbrisati?
/