200x200 galeta bio
GaletaBio d.o.o.
Objavljeno
23/01/2023
Lokacija
Ljubljana
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Osrednjeslovenska

Opis

galeta bio naslovna

Bi želeli postati del podjetja, ki bo uvajalo nove tehnologije na področju proizvodnje učinkovin za napredno zdravljenje raka in genskih okvar?

GaletaBio d.o.o., Ljubljana, hčerinsko podjetje mednarodnega podjetja odpira nove proizvodne in analitske laboratorije v Komendi. Ker se zavedamo, da so ključ uspešnega podjetja talentirani kadri, ki nam bodo pomagali uresničevati naše visoko zastavljene cilje,

ZAPOSLUJEMO

vodjo proizvodnje, vodjo QA, vodjo analitskega laboratorija, več sodelavcev z izkušnjami na področju biotehnologije in/ali bioinženiringa za delo v novih cGMP proizvodnih ter analitskih laboratorijih.

PREDSTAVITEV PODJETJA

Podjetje GaletaBio d.o.o. je v lasti finančno zelo dobro podprtega podjetja Galeta holding GmbH iz Dunaja in vodstvom, ki ima več kot 30 let izkušenj na področju genske terapije.

Cilj GaletaBio d.o.o. je postati vodilno svetovno podjetje za proizvodnjo naslednje generacije učinkovin za zdravljenje raka in genskih okvar s pomočjo najnovejših tehnologij, ki temeljijo na eksluzivnih pravicah za proizvodnjo minicirkularne DNA in RNA molekulah različnih oblik in v različnih dostavnih sistemih.

Pričakovanja

  • Diploma ali magisterij iz biotehnologije, biokemije in drugih podobnih naravoslovnih ter inženirskih ved.
  • Zaželjene izkušnje za delo z bioreaktorji, filtracijskimi in/ali kromatogr