Blogerji/Pisci/Prevajalci m/ž

Tilllate international Objavljeno: 28/09/2014
Lokacija
Slovenija
Vrsta zaposlitve
Kategorija

Opis

Ti ne uide nobena zares dobra zabava? Je obiskovaje klubov in festivalov tvoja strast? Zate imamo dobre novice!

Tilllate, največjo spletno skupnost za “nočno življenje”, so štirje švicarski študentje ustanovili leta 2000 z namenom pokrivanja top glasbenih dogodkov v Švici, ideja pa se je hitro razširila v več kot 20 evropskih držav. Zdaj prihaja čas, ko se bo nočno življenje preselilo tudi na slovenski splet. Tilllate – NEXT GENERATION namreč prihaja v Slovenijo. Zdaj potrebujemo tudi tebe. Si za?

Tilllate je več kot le napovednik dogodkov. Je spletna skupnost, kjer lahko vsi, željni dobre zabave, dobijo informacije o dogodkih, ki jih preprosto ne smejo zamuditi. Je platforma za vse, ki želijo deliti svoje fotografije in utrinke z najbolj vročih dogodkov, ki so jih obiskali. Je družbeno omrežje uporabnikov, ki jim je skupno samo eno – dobra zabava. Prepričaj se na Facebooku (slovenska stran in mednarodna stran) ter na spletni strani tilllate.

Opis delovnih nalog:

Tilllate je nočno življenje, so dogodki, DJ-i, glasbeniki, klubi in vse mogoče (dobre ali slabe) novice in govorice iz tega okolja. Iščemo ljudi z občutkom za kreativno pisanje z dostopom do informacij, preden te pridejo v javnost, in ljudi, ki ustvarjajo privlačne članke, vredne branja in zmožne dosegati visoke stopnje viralnosti. Imaš, kar je potrebno, da se nam pridružiš?

Če te zgornjo delovno mesta zanima, pošlji prošnjo direktorju za razvoj poslovanja za Evropo na elektronski naslov donald.micallef@worldwide.tilllate.com. Prošnja naj bo napisana v angleščini, rok za oddajo pa se izteče 10. oktobra in povejte, da ste oglas videli na Zaposlitev.info.

2017-08-14T07:18:46+00:00