Blagajnik / prodajalec / poslovodja

KOBILARNA LIPICA LIPICA 5, SEŽANA Objavljeno: 22/03/2017
Lokacija
Lipica
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Notranjsko-kraška

Opis

Kobilarna Lipica v svoj delovni kolektiv vabi novega sodelavca, ki bo kot  blagajnik/prodajalec/poslovodja opravljal naslednje naloge:

prodaja, nabava, prevzemanje in skladiščenje blaga (spominkov), preverjanje in opremljanje blaga z deklaracijami, navodili za uporabo, certifikati, garancijami ipd.,vodenje predpisanih evidenc in priprava podatkov za knjigovodstvo (vključno z dnevnim obračunom), blagajniško poslovanje (strokovno in natančno delo z gotovino in drugimi plačilnimi sredstvi), koordinacija z dobavitelji in reševanje morebitnih reklamacij z dobavitelji, inventura, po potrebi delo na vstopni recepciji.

Pričakovanja

Delovne izkušnje na podobnih delovnih mestih so zaželene. Obvezno znanje italijanskega jezika in poznavanje dela z računalnikom.

Nudimo

Nudimo zaposlitev za določen čas (do konca oktobra) z možnostjo podaljšanja delovnega razmerja.

Kako se prijaviti

Prijave pošljite na marjana.brne@lipica.org ali po pošti na Kobilarna Lipica, Lipica 5, 6210 Sežana ali se prijavite prek spletnega obrazca na zaposlitev.info.

Op.: v razpisu uporabljeni izrazi, zapisani v moški ali ženski slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

Sorodna dela

2017-10-15T06:13:14+00:00